Zaměřeno na detail

/ Blog / Zaměřeno na detail

Výbava vozidel je až na prvním místě.

Jakou mají vozidla v autopůjčovně výbavu?

Firemní autopůjčovna v našem pojetí je rovnocenná operativnímu leasingu z pohledu výbavy vozidel. Zázemí leasingové společnosti nám umožňuje mít přehled nad požadavky firemních zákazníků. Firemní pravidla "Car Policy" klientů nás inspirovaly a z velké části ovlivňují skladbu výbavy našich vozidel. V mnoha případech však jdeme ještě dále a do vozidel přidáváme nejen komfortní, ale i bezpečnostní prvky.

V naší flotile je ve výbavě bez ohledu na model vždy obsažena klimatizace, originální HF sada, vyhřívání sedadel a alu kola. Pokud je možno i alu kola vybíráme v jiném, než základním provedení, chceme, aby naše vozidla byla jiná, reprezentativní. Mnohdy se necháme inspirovat optickou konfigurací, která je prezentována na letácích výrobců. V některých případech dokonce požádáme klienty o spolupráci při výběru. Naposledy například u modelu Volvo XC90.

Aktuální speifikace našich modelů začneme u modelu Škoda Fabia. U vozidel převzatých do flotily od ledna 2017 vždy získáte navíc bezklíčové startování, zadní parkovací asistent a automatickou klimatizaci. Front assist – automatické brždění je přidaným bezpečnostním prvkem.

U modelu Škoda Octavia převzatých do flotily od března 2017 vždy navíc zadní parkovací asistent, bezklíčové otevírání a startování, LED světlomety, multifunkční volant, asistent rozjezdu do kopce, tempomat a automatická klimatizace. S ohledem na rostoucí poptávku významně navyšujeme poměr vozidel s automatickou převodovkou DSG.

Model Škoda Superb přidává ke standardu vždy LED světlomety, multifunkční volant, tempomat a klimatizaci s automatickým řízením. Vozidla převzatá do flotily od ledna 2017 zohledňují trend a automatická převodovka, adaptivní tempomat, integrovaná navigace jsou zde považována za komfort, který této třídě právem náleží.

SUV modely zažívají boom a poptávka roste i v našem segmentu pronájmů. Do nabídky proto zařazujeme nejnovější modely na trhu. Díky partnerskému vztahu s výrobci a dealerskou sítí máme zajištěn prioritní termín dodání a proto je u nás najdete jako první.

Škoda Kodiaq navazuje svoji výbavou na model Superb. Ve výbavě získáte LED světlomety, multifunkční volant, automatickou klimatizaci, automatickou převodovku, adaptivní tempomat, integrovanou navigaci, vyhřívaná zadní sedadla, dokonce v několika exemplářích i včetně 4x4 pohonu.

Škoda Karoq jakožto nástupce modelu Yeti je nejen z našeho pohledu vnímáno jako SUV, které je skutečně využíváno i mimo zpevněné cesty a proto je v nabídce vždy s pohonem 4x4 a s doplňkovým krytem motoru, který zabrání poškození při cestách v terénu. Ostatní výbava pak kopíruje větší model Kodiaq a to včetně LED světel, automatické převodovky, navigace a nově ve výbavě vozidel získáte i funkci hlídání mrtvého úhlu.

Veškerá vozidla konfigurujeme tak, aby působila reprezentativně a zároveň nabídla komfort a nadstandardní bezpečnostní prvky.

Pečlivě vybíráme nejen barevné kombinace, ale i doplňkovou výbavu. Například zadní parkovací senzory snížili počet pojistných událostí při parkování o téměř 30%.


Publikováno: 18. 1. 2018 Autor: Sekce: Blog

Poptávkový formulář

Pojďme spolu vybrat řešení Vaší mobility

Nemáte chuť nám psát? Jednoduše nám zavolejte...+420 601 589 659

Připojte se k nám

Přejete si odebírat novinky na Váš e-mail a být vždy informováni o našich akcích mezi prvními?